lunes, 3 de septiembre de 2012

Cociña: torradas de polbo con queixo tetilla


Sen dúbida algunha na miña casa nunca falta o polbo no conxelador e queixos galegos das distintas D. O. que temos repartidas polo noso país. E a que galego non lle gusta o polbo?

E hoxe como proposta xunto estes dous ingredientes que dan lugar unhas tostas cheas de sabor galego. Xa bastantes complicións temos neste mes de setembro como para meternos horas na cociña  por iso nada mellor que unha proposta sinxela que podemos facer incluso para aproveitar o polbo que nos sobrou doutra comida ( si sobra, que é bastante difícil).

Tostas de polbo "a feira" con tetilla



Ingredientes:
Polbo cocido
Torradas de pan
queixo tetilla
aceite de oliva
pemento doce e  picante
sal grosa



Preparación:

Cortamos el polbo que xa temos cocido en anacos e o adobamos ao igual que se fose a feira: con sal grosa, aceite de oliva e mistura de pemento doce e picante ao gusto.
Por riba picamos unhas lascas de queixo tetilla e as metemos ao forno a gratinas entre 5 - 10 minutos.


Sacamos do forno e poñemos sobre unhas torradas de pan ao noso gusto.
Servimos quente.

Bo proveito e boa semana e  tendes máis receitas sinxelas e moi saborosas en Cocina de mi Abuelo

No hay comentarios:

Publicar un comentario