Un revolto sinxelo pero cheo de sabor que para unha cea cun anaco de pan torrado é unha receita moi agradecida aproveitando que estamos en tempo de cogumelos, en pleno outono onde os nosos montes se enchen destes saborosos fungos.
Revolto de trigueiros e cogumelos
Ingredientes por persoa:
2 ovos
6-8 espárragos trigueiros
4-6 cogumelos
sal
aceite de oliva
pementa negra
Preparación:
Nunha tixola poñemos un poco de aceite de oliva e poñemos a quentar.
Collemos os trigueiros e desbotamos a parte dura e o resto picamos en cachiños pequenos, reservando as puntas. Picamos os cogumelos.
Botamos os anacos dos trigueros na tixola e cando estén dourados botamos os cogumelos e un poco de sal. Deixamos que se fagan os cogumelos e cando estén botamos as puntas dos trigueros.
Batemos os ovos. Botamos os ovos na tixola e retiramos do fogo, vamos removendo para misturar o ovo cos trigueiros e os cogumelos e procuramos que non calle de todo o ovo.
Emplatamos e moemos un poco de pementa negra por riba.
No hay comentarios:
Publicar un comentario