lunes, 8 de octubre de 2012

Cociña: Cazola de polbo, gambas e gulas


É raro que cando se cociña polbo sobre pero coa receita de hoxe tanto podemos aproveitar o polbo que nos sobre ou cocer un polbo a propósito para esta receita.

Cazola de polbo, gambas e gulas




Ingredientes:

Polbo cocido
gambas peladas
gulas
allo
guindilla
pementa negra
aceite de oliva

Preparación:

Nunha cazola de barro poñemos un pouco de aceite de oliva e botamos dous dentes de allo por persoa moi picados, cando empece a dourarse engadimos as gambas peladas, as gulas e uns anacos de guindilla ao gusto. Deixamos fritir ben.

Engadimos o polbo cortado en anacos e deixamos que o polbo se quente.

Retiramos do fogo e antes de servir quente moemos un pouco de pementa negra por riba.

Bo proveito

Máis receitas en: A cociña de meu Avó e en: La cocina de mi abuelo

No hay comentarios:

Publicar un comentario