lunes, 15 de octubre de 2012

Cociña. Pizza en rolo


Outra maneira de comer pizza, en forma de rolo, e en anacos pequenos, e que sorprenderán a calquer invitado e mesmo nos sirven como aperitivo en calquera acontecemento.

Pizza en rolo




Ingredientes:
masa follada
salsa de tomate (espesa)
lonchas de queixo mozzarella
lonchas de panceta afumada
cogumelos laminados
ourego
opcional: semillas de amapola

Preparación:
Quentamos o forno a 180º.
Estiramos a masa de follado e vamos  poñendo os ingredientes por esta orde:
un pouco de salsa de tomate,
enriba unhas lonchas de queixo,
logo unhas lonchas de panceta afumada,
espolvoreamos con ourego
e por enriba os cogumelos laminados.

Vamos enrolando dende a parte rechea ata o final, procurando que nos quede o mais apretado posible. E así formamos un rolo.
Vamos cortando toros de 1cm mais ou menos dese rolo e os poñemos enriba dun papel de forno   nunha praca de forno.
 Opcional: Espolvoreamos por riba semillas de amapola.
Metemos ao forno durante 20 minutos, ata que vexamos que a masa follada estea  dourado.

Retiramos do forno e deixamos arrefriar  e listo para xantar.

1 comentario:

  1. Ummm Teñen unha pinta estupenda!!!! A min gústame moito a pizza. Besitos Marinenseeeesss!!! ;)

    ResponderEliminar